menu

Jesienne gotowanie

"Przez żołądek do integracji". W ramach kształtowania prawidłowych nawyków żywieniowych, uczniowie klasy III c wzięli się za wspólne gotowanie.

A cóż było daniem dnia?
Otóż pomysł narodził się metodą skojarzeń...
- Jesień?
- Dynia?
Tak więc zupa... dyniowa!!!
Zupka pyszna, zapachy kuszące.

Uczniowie chętnie próbowali... nie obyło się bez dokładek. Niektórzy Uczniowie ograniczyli się tylko do przygotowywania, ale może następnym razem trafimy w ich gusta kulinarne.

Podsumowując... wspólne gotowanie to baaardzo mile spędzony czas.

https://m.powiatszczycienski.pl/2022/10/orig/g2-55745.png

https://m.powiatszczycienski.pl/2022/10/orig/g3-55746.png

https://m.powiatszczycienski.pl/2022/10/n/g4-55747.jpg
  • edumartix