"Przez żołądek do integracji". W ramach kształtowania prawidłowych nawyków żywieniowych, uczniowie klasy III c wzięli się za wspólne gotowanie.
A cóż było daniem dnia?
Otóż pomysł narodził się metodą skojarzeń...
- Jesień?
- Dynia?
Tak więc zupa... dyniowa!!!
Zupka pyszna, zapachy kuszące.
Uczniowie chętnie próbowali... nie obyło się bez dokładek. Niektórzy Uczniowie ograniczyli się tylko do przygotowywania, ale może następnym razem trafimy w ich gusta kulinarne.
Podsumowując... wspólne gotowanie to baaardzo mile spędzony czas.
Otóż pomysł narodził się metodą skojarzeń...
- Jesień?
- Dynia?
Tak więc zupa... dyniowa!!!
Zupka pyszna, zapachy kuszące.
Uczniowie chętnie próbowali... nie obyło się bez dokładek. Niektórzy Uczniowie ograniczyli się tylko do przygotowywania, ale może następnym razem trafimy w ich gusta kulinarne.
Podsumowując... wspólne gotowanie to baaardzo mile spędzony czas.